fbpx

Aasia stiilis kanatiivad

Kiireim ja mugavaim viis lennata Aasiasse 🙂

Enne, kui hakkad kanatiibu valmistama, soojenda grill 150-160 kraadini. VÔta kanatiivad ja maitsesta need 2 spl 

Enne kui hakkate valmistama, soojendage grill 150-160 kraadini.

NĂŒĂŒd vĂ”tke kanatiivad ja eraldage need ĂŒhenduskohas. Maitsesta tiivad 2 spl maitseaineseguga Don Marco`s BBQ Asia, nii et tiivad oleksid ĂŒleni seguga kaetud. KĂ”ige mugavam on tiivad panna kilekotti ja neid maitseaineseguga masseerida ning peale seda on ka kĂ€ed puhtad. 

Selleks, et maitse saaks paremini imenduda, jahuta kanatiibu toasoojas vÀhemalt 1 tund, mida kauem, seda parem.

Et kanatiivad grillresti kĂŒlge ei jÀÀks, tuleks grillresti eelnevalt Ă”litada. Selleks on kĂ”ige parem kasutada Don Marco`s grillspreid. Seda saab ideaalselt doseerida ja rest on ĂŒhtlaselt mÀÀritud. Kui spreid kĂ€epĂ€rast pole, vĂ”id kasutada tavalist toiduĂ”li.

NĂŒĂŒd on tiibade jaoks grill kuum. Umbes 150-160 kraadi juures peaksid need kaudselt kĂŒpsema 15-20 minutit, kuni tiivad on kergelt pruunikad.

LĂ”puks mÀÀri tiivad Ă”hukese kihiga Don Marco`s glasuuriga Mango Habanero Coconutiga. SeejĂ€rel lasete tiibadel kaudsel tulel uuesti lĂŒhikest aega kĂŒpseda. Korrake seda 2-3 korda, kuni on tekkinud ilus lĂ€ikiv kiht.

Kui soovid tÀieesti kindel olla, et tiivad on valmis, siis selleks kasuta Thermapeni vÔi Meaterit.

Kui tiiva paksemas osas on temperatuur 72 kraadi, on need valmis. Kuid tiibade juures on oluline ka krÔbe nahk vÔi kaunilt karamelliseeritud glasuur. Nii et Àrge muretsege, kui sisetemperatuur on veidi kÔrgem. Maitse loeb!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.